Doctor24

Закажете

термин за преглед

со Вашиот Доктор !

✔ одбери доктор

✔ одбери слободен термин

✔ грижете се за Вашето здравје

  • Прв чекор

    Пронајдете доктор или специјалист кој ке го изврши Вашиот преглед

  • Втор чекор

    Закажете го Вашиот преглед со датум и време со помош на календарот

  • Трет чекор

    Со само неколку кликања и Вашиот преглед е закажан и потврдата ви стигнува на е-маил!